عنوان عکس اسلایدر عنوان عکس اسلایدر عنوان عکس اسلایدر
نویسنده:
تاریخ: یکشنبه 29 تیر 1393
بازدید: 193
آیا سایز سینه در خانم ها واقعا اهمیت دارد؟

 

آیا سایز سینه در خانم ها واقعا اهمیت دارد؟

از باورهای نادرست که بگذریم، سایز سینه می تواند بر سلامت روزانه خانم ها تاثیر زیادی داشته باشد.

آیا واقعاً سایز سینه اهمیت دارد؟ مرغ همسایه همیشه غاز است و به همین خاطر است که زنها معمولاً برای خودشان دلیل ارائه می دهند که چرا باید سینه های کوچک یا بزرگ داشته باشند. اما آیا واقعاً تفاوت پزشکی خاصی بین داشتن سینه های کوچک یا بزرگ وجود دارد؟

اول باید کمی با آناتومی سینه آشنا شویم. سایز سینه بیشتر از بافت های چربی و بافت های فیبروز تشکیل شده است تا غدد تولیدکننده شیر. وقتی درمورد سایز سینه و رابطه آن با تولید شیر و خطر سرطان سینه فکر می کنیم، این مسئله اهمیت زیادی پیدا می کند.

به طور کلی، سایز سینه تغییر چندانی در عملکردهای بیولوژیکی آن ایجاد نمی کند. در زیر به برخی از باورهای نادرست درزمینه سایز سینه اشاره می کنیم.

1) سایز سینه تاثیری در میزان توانایی تولید شیر ندارد

ازآنجاکه سایز سینه بیشتر به بافت های فیبروز و چربی موجود در آن بستگی دارد تا مقدار غدد شیر، خانم هایی که سینه های بزرگترین دارند، لزوماً شیر بیشتری تولید نمی کنند. تولید شیر در سینه از طریق هورمونی تحریک می شود و برحسب تقاضا افزایش می یابد. افزایش دفعات شیردهی به نوزاد تولید شیر را بالا می برد. بااینکه خیلی از عوامل مثل خستگی، استرس و افسردگی می تواند بر تولید شیر تاثیر بگذارد، لازم نیست استرس کوچک بودن سینه هایتان را هم به بقیه استرس های مادرانه تان اضافه کنید چون سایز سینه تاثیری در توانایی شیردهی شما ندارد.

2) سایز سینه تاثیری در احتمال ابتلا به سرطان سینه یا درمان آن ندارد

محققان دریافته اند که سایز سینه تاثیری در احتمال ابتلا به سرطان سینه ندارد. علاوه بر این، سایز سینه تغییری در دیدگاه درمانی شما نیز ایجاد نمی کند. متداولترین نوع سرطان سینه از پوشش سلول ها در غدد تولید شیر ایجاد می شود. ازآنجا که خانم هایی ک سینه های بزرگتری دارند، لزوماً غدد شیری بیشتری ندارند، درنتیجه دلیلی ندارد که این خانم ها بیشتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار داشته باشند. اگر سینه های بزرگی دارید و نگران توانایی خود برای تشخیص و درمان سرطان سینه هستید، یادتان باشد که تحقیقات به نگرانی های شما صحه نمی گذارد. تنها احتیاط لازم این است که چاقی نشان داده است که احتمال بروز سرطان سینه را بالا می برد. زنان چاق سینه های بزرگتری دارند اما براساس تحقیقاتی که در بالا به آنها اشاره شد، به نظر می رسد که چاقی عامل تعیین کننده تری است تا بزرگ بودن سینه ها. انباشته شدن چربی های بیشتر، سطح استروژن را بالاتر می برد به همین خاطر است که افراد چاق بیشتر در صدد ابتلا به سرطان سینه هستند.

3) سایز سینه تاثیری در میزان درد شما طی ماموگرافی ندارد

در یک تحقیق که در آن از خانم ها درمورد میزان دردشان سوال شد، خانم هایی که سینه های بزرگتری داشتند لزوماً درد بیشتری را گزارش ندادند. اجازه ندهید ترس شما از درد باعث شود نتوانید آزمایشتان را به درستی انجام دهید.

ناراحتی های فیزیکی و احساسی واقعیت دارند

از باورهای نادرست که بگذریم، سایز سینه می تواند بر سلامت روزانه خانم ها تاثیر زیادی داشته باشد. برای مثال، خیلی از خانم ها که سینه های بزرگتری دارند، بیشتر دچار ناراحتی های جسمانی مثل درد کمر، گردن، شانه ها و سردرد می شوند. برای بعضی از این خانم ها، سینه بندهایی که بهتر اندازه سینه شان باشد راه حل خوبی است. علاوه بر این، پایین آوردن وزن برای کاهش چربی های سینه نیز میتواند کمک کننده باشد. باوجود این تلاشها، خیلی از خانم ها جراحی سینه برای کاهش سایز آن را برای راحتی از شر آن دردها و مشکلات لازم می دانند.

شکی نیست که سایز سینه تاثیر شگرفی بر سلامت روانی و احساسی خانم ها دارد. از این گذشته، نادیده گرفتن اهمیتی که فرهنگ ما به سایز سینه می دهد، غیرقابل انکار است. از دوران بلوغ تا بزرگسالی، خانم ها با هنجارهای ایده آلیستی مواجه می شود و بطور مداوم وضعیت خود را با این هنجارها مقایسه می کند. تعصبات خاصی همیشه متوجه خانم هایی که سینه های خیلی بزرگ یا خیلی کوچک دارند بوده است. زن یا دختری که سینه های بزرگی دارد ممکن است از نظر جنسی زیر سوال رود و خانم یا دختری هم که سینه های کوچکی دارد ممکن است احساس حقارت کند. باید بدانیم که این فشارهای خارجی و داخلی به هر حال وجود دارند، و درنتیحه باید دختر ها و خانم های جامعه را تشویق کنیم که از وضعیت ظاهری خود در هر صورت احساس راحتی کنند و به هیچ وجه تحت تاثیر باورها و شایعات موجود قرار نگیرند.

خطر آخر برای همه خانم ها این است که نباید به خاطر سایز سینه هایتان توقع زیاد یا کم از بدنتان داشته باشید. به ویژه، باید بدانید که توانایی شما در شیردهی و خطر ابتلا به سرطان سینه که دو مورد از مهمترین مشکات و دغدغه های مهم سلامتی خانم هاست، کاملاً با سایز سینه بی ارتباط است.

 

 

 

 

بعضی از جوانان – دختر یا پسر- بیکار و بی بند و بار، برای شاد کردن یا شرط بندی با اطرافیان اقدام به جذب جنس مخالف خود می کنند و طرف مقابل بی خبر از هرجا به خیال اینکه این شخص نسبت به او علاقه پیدا کرده، جذب او می شود.حتی جالب است این افراد از الفاظی استفاده می کنند که طرف مقابل را فلج فکری می کنند مثلاً من بی تو تنهاترین هستم، اگر تو به من جواب مثبت ندهی من می میرم و...!! و طرف مقابل غافل از این که در دام شخصی افتاده که به خاطر این ارتباط، در پی برنده شدن نسبت به شرطی است،چرا که به او گفته شده فلانی دل به کسی نمی دهد و نمی شود او را شکار کرد، اگر توانستی دلش را تصرف کنی، برنده هستی.

 

 

 

6) پناه بردن به جنس مخالف:

 

بعضی از جوانان با اندک مشکلاتی که در مسیر زندگی شان پیش می آید دنبال پناهگاهی می گردند و متأسفانه به جای این که به پناهگاه های محکم مانند خداوند، ائمه، والدین و برادر و خواهر روی آورند به خانه های عنکبوتی سست ولی زیبا پناه می برند و وقتی می فهمند در دام افتاده اند که دیگر دیرشده و نمی توانند خود را نجات دهند. آری درست است انسان در ابتدای ارتباط با جنس مخالف احساس آرامش می کند ولی باید توجه داشت که این مانند آرامش قبل از طوفان است.

 

 

 

7) توهم قدرت در پسر و جذابیت در دختر:

 

در اینکه پسران قدرت، و دختران جذابیت دارند، بحثی نیست. مشکل زمانی است که این ها در جهت منفی مصرف شود. مثلاً پسرها فکر کنند که اگر بتوانند با دختران ارتباط بیشتری برقرار کنند، صاحب قدرت بیشتری هستند یا اینکه به خاطر قدرت،دختران بیشتری باید به او جذب شوند. و دختران نیز فکر کنند به خاطر جذابیت، پسران بیشتری باید شیفته ی آن ها شوند و در این راه هر دو حاضرند هر عملی را انجام دهند. در حالی که قدرت پسران در ساختن زندگی مشترک آینده و داشتن شغل مناسب و درس خواندن بیشتر مشخص می شود و جذابیت دختران نیز هرچه کمتر در معرض دید قرار بگیرد، قیمتی تر خواهد بود.

 

 

 

8)  اخاذی یا سر کیسه کردن:

 

یکی از جدیدترین علل ارتباط دختر و پسر، خالی کردن جیب طرف مقابل است.این موضوع را بسیاری از دختر و پسرها اعتراف کرده اند،به این نحو که در ارتباطاتشان به هر مناسبت از یکدیگر درخواست هدیه می کنند و هرکدام برای این که نسبت به دیگران کم نیاورد، سعی میکند ولو با قرض گرفتن این هدیه را تهیه کند. از همین قبیل است،پیشنهاد رفتن به رستوران،سینما و...

 

 

 

9) عدم ارتباط با خود و خداوند:

 

بعضی از جوانان با همه ی عالم ارتباط برقرار کرده اند و هنوز با خودشان ارتباط برقرار نکرده اند، یا به تعبیر دیگر همه ی گم شده ها را پیدا می کنند ولی خود در کوچه پس کوچه های دلشان گم شده و دنبال خودشان نمی گردند.

 

حضرت علی (ع) فرمود: تعجب می کنم از انسانی که اگر چیزی را گم کند، دنبالش می گردد، ولی خودش را مدت هاست گم کرده و دنبال خود نمی گردد.(غررالحکم،ح4658،ص233)

 

از این رو جوانان که ارزش خود و فلسفه ی وجودی شان را نمی دانند، دست به کاری می زنند که هم روح و هم جسمشان ضرر می بیند و هم خداوند را از خودشان ناراضی می کنند. این گروه بزرگترین حامی زندگی شان را که خداوند است، از دست می دهند. در مقابل جوانی که اول خودش، بعد خداوند و ائمه (علیهم السلام) را می شناسد، آنقدر مجذوب زیبایی آن ها می شود که دیگر به دنبال عشق های موقت و مجازی نمی رود.

 

 

 

10) کمبود اطلاعات دینی:

 

 

بعضی از جوانان فکر می کنند همه ی دین محدودیت است. لذا از مسائل دینی فاصله گرفته و به دنبال شادی ها و پیروی از هوس های خود می روند.در حالی که همه ی برنامه های اسلام مربوط به دنیای جوانان است و اگر جوانی دنبال آرامش و شادی در زندگی است، بهترین راه عمل به دستورات اسلام است. ما در دین اسلام ، مباحثی از قبیل زیبایی،تفریح،شادی،آرامش،ورزش،بهداشت و... را داریم که اگر جوان دلش را به تعالیم و برنامه های اسلامی بسپارد،هم دنیایش آباد و هم آخرتی پرثواب خواهد داشت.


برچسب ها : ,

بخش نظرات این مطلب


کد امنیتی رفرش